Elk artikel wordt vakkundig en met liefde vervaardigd. Het is geen massaproductie dus er kunnen kleine verschillen in elk product zitten.

Vermelde prijzen.
Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendkosten.

Leverings- en betalingsvoorwaarden
U kunt de artikelen bestellen via onze website. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin de specificaties van de door u gewenste artikel, de prijs, de verzendkosten en de wijze van betaling. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging en vermelden wij wanneer wij uw bestelling zullen verzenden.
Om de kosten zo laag mogelijk te houden kunnen wij alleen leveren na vooruitbetaling. In de opdrachtbevestiging staat het factuurbedrag inclusief verzendkosten.

Ons bankrekeningnr. is NL75KNAB0406694044. Voor betalingen vanuit het buitenland: BIC: KNABNL2H

Niet leverbaar of in voorraad
Het kan voorkomen dat een gewenst artikel tijdelijk uitverkocht is. In dit geval stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte hoelang de verwachte levertijd zal zijn. U kunt dan de keuze maken om een alternatieve variant te kiezen, de levering af te wachten of helemaal van de bestelling af te zien. In het laatste geval worden de eventueel reeds betaalde gelden direct geretourneerd.

Prijswijzigingen
Dhoortje.nl houdt zich het recht voor om bij eventuele tussentijdse prijswijzigingen of een foutief genoemde prijs in de winkel, de correcte prijs door te berekenen. Het is de klant te allen tijde toegestaan in dit geval van de aankoop af te zien.

Retour sturen
Retourneren kan binnen 7 dagen. Neem altijd eerst contact met ons op. Artikelen mogen niet beschadigd zijn en moeten in de originele verpakking zitten.
Na ontvangst van de artikelen in goede staat zullen wij het bedrag terug storten. Let wel: De verzendkosten komen voor uw eigen rekening!
Retourneren zonder vooraf contact is niet mogelijk. Wij raden u aan uw aankoop na ontvangst direct te controleren en ons zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 7 dagen, ons op te hoogte te stellen van eventuele gebreken.

Afhalen
U kunt de artikelen ook afhalen. Daarvoor bestelt u eerst via de webshop, i.v.m. de voorraad en bij verzending geeft u de verzendwijze ‘afhalen’ aan.
U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten.

Privacy
De door u verstrekte gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld en zullen niet worden doorgegeven aan andere partijen met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van uw bestelling.