Dhoortje Herinneringsknuffel

Nog een keer die knuffel, nog een keer die herinnering, even terugdenken aan toen. Verzonken in gedachten kan jij de overleden dierbare voor heel even weer voelen en aanraken. Alle gedachten en gevoelens opschrijven en delen met Dhoortje.

Dhoortje luistert naar jouw gedachten en bewaart alles wat je nog graag kwijt wilt, in het speciale zakje. Dit zakje op de rug is gemaakt voor al jouw boodschapjes, alles wat je nog graag wilt zeggen.

Een herinneringsknuffel dat kan Dhoortje ook voor jou zijn! Speciaal op wens gemaakt van gedragen kleding van de dierbare die jij zo mist.

Jij levert zelf dat ene kledingstuk aan waarvan jij zeker weet dat je daarmee weer even terug kunt naar de tijd dat je elkaar nog kon zien. Daarmee kun jij alle mooie herinneringen weer boven halen.

Dhoortje FAQ

Heb je vragen over Dhoortje? Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen!

Heb je toch nog een andere vraag, weet dat je ze altijd aan mij mag stellen.

Hoe groot is Dhoortje?

Ze is ongeveer 35cm. Door de rekbaarheid van het kledingstuk kan het zijn dat ze soms wat groter en soms wat kleiner uitvalt.

Kan ik dhoortje wassen?

Ja hoor... Dhoortje wordt het liefst met een handwasje gewassen, maar een fijnwasprogramma kan ook.

Wat is de levertijd van Dhoortje herinneringsknuffel?

Na ontvangst van de kleding wordt jouw Dhoortje binnen 1 à 2 weken gemaakt. Als jouw Dhoortje klaar is, krijg je via Whatsspp een foto toegestuurd. Na betaling van de factuur gaat Dhoortje op reis naar jou.

Moet ik vooraf melden dat ik een pakket met kleding naar je op stuur?

Nee hoor, dat hoeft niet. Je mag je pakket versturen en als ik het ontvangen heb, stuur ik je een berichtje via Whatsapp.

Hoe kan ik betalen?

n onze webshop betaal je gewoon via Ideal met Mollie.
Bij Dhoortje herinneringsknuffel werkt het net wat anders:
Als Dhoortje klaar is, krijg je een e-mail met de factuur. Ik zou je willen vragen het geld dan over te maken. Heb je liever een betaalverzoekje, dat kan, laat het me dan even weten.

Ik heb maar 1 kledingstuk, kan ik dan toch een Dhoortje laten maken?

Ja hoor, geen probleem, dat kan. We gebruiken dan voor het missende deel stof uit ons eigen atelier. Dit alles doe ik samen in overleg met jou.⁠